HYDRO GELL 5D FULL FACE FULL GLUE PROTECTOR-ПРОТЕКТОРИ ЗА ВСИЧКИ МАРКИ/МОДЕЛИ ТЕЛЕФОНИ


  • Код на продукта: 5D FUUL GLUE FULL FACE PROTECTOR


Наличност: В наличност
  • 14.99 лв.

HYDRO GELL 5D FULL FACE FULL GLUE PROTECTOR
Протектори за над 4000 марки/модели телефони от цял свят.Вече няма модел,който да не можем да обзаведем с перфектният нов протектор.Ако искате да защитите мобилния си телефон на всяка цена, ние имаме идеалното решение за Вас.При нас ще откриете в наличност протектори за:
Дисплея, Камерата,Часовника, Таблета и какво ли още не. Просто ни споделете Вашият модел телефон и готово. !!! ИЛИ НАПРАВЕТЕ БЪРЗА ПОРЪЧКА НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС. !!!
Чрез иновативен медот предлагаме произвеждане на протектор 5D Nano Hydro Gell Full Glue Full Faceна секундата точно по Вашият модел телефон или друго мобилно устройство.Протекторите покриват целият дисплей, защитават и залепват перфектно без опасност от оставащ въздух, или така досадните балончета на дисплея.
Защитете екрана на Вашият смартфон с този протектор за екран, който ще го предпази от тези неочаквани падания и досадни драскотини. Този вид протектор е наистина ефективен.Освен това, гел материалът подобрява реакцията на допир във вашия смартфон по отношение на други материали. И това е идеалното решение за извити екрани, тъй като този вид протектори се адаптират точно към ръбовете.